Webs Locals

Agenda de Mataró [+]

Avui és: 18-04-2014
>
<
Abril'14
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T. Fem un spot no sexista!
Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA’T. Fem un spot no sexista!

Dimarts 29 d’abril 19h. Auditori Blanquerna (C/Valldonzella 12)
Web local Mataró

XI edició dels Còctels & Blocs amb Anna Genís

dimarts 24 de gener de 2012

XI edició dels Còctels & Blocs amb Anna Genís

La XI edició del Còctels & Blocs, el dijous 9 de febrer a partir de les 19h a la Cocteleria Milano a la Ronda Universitat, num 35.

Seguint amb la nova etapa d’aquestes trobades, fixades en el lideratge femení i l’emprenedoria, tindrem amb nosaltres a Anna Genís, exemple d’aquests lideratge de dona i les noves tecnologies, actualment és Vicepresidenta de Xarxes socials de la Cambra Internacional d’Empresaris de Barcelona, on desenvolupa l’estratègia empresarial i està al capdavant d’un equip de Community Managers.

Compagina aquesta responsabilitat com a CTO a Atmosferia, una empresa de comunicació integral basada en la tecnologia on es dedica a temes tan actuals com la gestió de la Reputació on-line, la creació i configuració de Web 2.0 en el canals del blog, Twitter, Linkedin, Facebook. La gestió d’esdeveniments 2.0, desenvolupament de projectes web d’internet i intranet, les aplicacions de comerç electrònic de GPS/GSM , els codis QR, etc..

I entre aquesta especialització, la tecnologia al servei de cada dia, els seus blocs de cuina Abuela Digital i Llepadits...Blocs gastronòmics, el primer de receptes i tècniques de cuina “Un homenatge a la cuina de tota la vida, senzilla i sana”.

La seva etapa més llarga, però fou a R&A Interactius de juliol de 1996 a febrer de 2009, en la que va dur a terme la gestió de projectes de comunicació, recursos humans i les noves metes i objectius de qualitat. Va pilotar el canvi d’orientació de l’empresa d’un programari propi a una empresa orientada al client utilitzant el codi obert.

Com no podia ser d’una altra manera, sembla omnipresent a la xarxa i a través de diferents comptes. Molt avesada a les xarxes socials, a les estratègies de comunicació a través d’aquestes, i a la docència en diversos centres. La podeu seguir:

twitter
facebook
tumblr
Linkedin

Ja sabeu que les begudes van a càrrec de cadascuna i Dones en Xarxa es fa càrrec del pica-pica. Podeu confirmar la vostra assistència a: donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte XI Còctels & Blocs o a l’esdeveniment que hem creat a facebook

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: