Webs Locals

Agenda de Mataró [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Mataró

XI edició dels Còctels & Blocs amb Anna Genís

dimarts 24 de gener de 2012

XI edició dels Còctels & Blocs amb Anna Genís

La XI edició del Còctels & Blocs, el dijous 9 de febrer a partir de les 19h a la Cocteleria Milano a la Ronda Universitat, num 35.

Seguint amb la nova etapa d’aquestes trobades, fixades en el lideratge femení i l’emprenedoria, tindrem amb nosaltres a Anna Genís, exemple d’aquests lideratge de dona i les noves tecnologies, actualment és Vicepresidenta de Xarxes socials de la Cambra Internacional d’Empresaris de Barcelona, on desenvolupa l’estratègia empresarial i està al capdavant d’un equip de Community Managers.

Compagina aquesta responsabilitat com a CTO a Atmosferia, una empresa de comunicació integral basada en la tecnologia on es dedica a temes tan actuals com la gestió de la Reputació on-line, la creació i configuració de Web 2.0 en el canals del blog, Twitter, Linkedin, Facebook. La gestió d’esdeveniments 2.0, desenvolupament de projectes web d’internet i intranet, les aplicacions de comerç electrònic de GPS/GSM , els codis QR, etc..

I entre aquesta especialització, la tecnologia al servei de cada dia, els seus blocs de cuina Abuela Digital i Llepadits...Blocs gastronòmics, el primer de receptes i tècniques de cuina “Un homenatge a la cuina de tota la vida, senzilla i sana”.

La seva etapa més llarga, però fou a R&A Interactius de juliol de 1996 a febrer de 2009, en la que va dur a terme la gestió de projectes de comunicació, recursos humans i les noves metes i objectius de qualitat. Va pilotar el canvi d’orientació de l’empresa d’un programari propi a una empresa orientada al client utilitzant el codi obert.

Com no podia ser d’una altra manera, sembla omnipresent a la xarxa i a través de diferents comptes. Molt avesada a les xarxes socials, a les estratègies de comunicació a través d’aquestes, i a la docència en diversos centres. La podeu seguir:

twitter
facebook
tumblr
Linkedin

Ja sabeu que les begudes van a càrrec de cadascuna i Dones en Xarxa es fa càrrec del pica-pica. Podeu confirmar la vostra assistència a: donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte XI Còctels & Blocs o a l’esdeveniment que hem creat a facebook

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: