Webs Locals

Agenda de Mataró [+]

Avui és: 17-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Últims articles

@silviacobo

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

#coctelsnet #WomensAge
Torna a Barcelona la nova temporada de Cotels&Net amb el patrocini de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure aquesta emprenedoria entre les dones. En aquesta XII edició de Cotels&Net , ens acompanyarà Silvia Cobo, en un format tipus "afterwork", on es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals. Silvia (...)

Conèixes el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de Mataró?

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones és un servei municipal adreçat a totes les dones de la ciutat, que té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació i atenció, així com afavorir els processos d’autonomia personal, contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtats de gènere que encara perduren i promoure la participació sociopolítica de les dones. Es planteja com un servei integral que inclou totes les accions que tenen a veure amb la dona, a l’hora (...)
#CoctelsNet #WomensAge

VI Coctels & Net Especial Emprenedores 15 Juny Barcelona

#coctelsnet #WomensAge
El proper 15 de Juny a les 19h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la sisena edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. És un espai per a descobrir com la transformació mòbil està revolucionant les vies de comunicació, el nostre (...)

Dia Internacional d’Acció per a la ‎Salut‬ de les ‪‎Dones‬. Mataró

28 de maig, Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones Del 17 de Maig al 3 de Juny, es portaran a terme activitats al voltant del Dia Internacional d’Acció per a la #Salut‬ de les ‪‎Dones‬. Us deixem l’enllaç al programa d’activitats AQUÍ Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la salut no é només l’absència de malaltia, sinó el complet benestar físic, mental i social. Per tant, s’ha de treballar per aconseguir proporcionar a les persones la millor qualitat de vida a què puguin (...)

8 de març Dia Internacional de les Dones. Mataró

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones. Aquest dia es reivindica la lluita de les treballadores per millorar les condicions laborals i socials de les dones i la defensa dels seus drets com a ciutadanes. Ens serveix també per visibilitzar els avenços aconseguits en matèria d’igualtat i posar de relleu les aportacions de les dones que ens han precedit, així com reflexionar sobre les desigualtats que encara perduren a la nostra societat entre les dones i els homes. És (...)

’Yo decido. El tren de la libertad’

Estrena simultània el dijous dia 10 a les 19h al CCCB (Barcelona)
Barcelona acull l’estrena del documental ’Yo decido. El tren de la libertad’el dijous dia 10 a les 19h al CCCB (C/Montalegre, 5 Barcelona)

#4J #DONESDECIDIM QUE NO ENS RETALLIN EL DRET A L’AVORTAMENT

El proper 4 de juliol a les 19 hores davant de la Catedral de Barcelona
QUE NO ENS RETALLIN EL DRET A L’AVORTAMENT Davant les constants amenaces per part del Govern del Partit Popular de reformar la Llei de Salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs, (2/2010) i coincidint amb el tercer aniversari de la seva entrada en vigor convoquem a la societat catalana el proper 4 de juliol a que no ens retallin el dret a l’avortament. El dret a la interrupció voluntària de l’embaràs és una de les conquestes més importants en relació als drets de les dones i (...)

XIX Còctels & Blocs amb Cristina Fallarás

Quan freguem al vintena edició dels còctels & blocs, al bell mig de la primavera, hem convidat a Cristina Fallaras, periodista i escriptora amb diverses obres a les llibreries, la darrera A la puta calle (crònica de un deshaucio).

XVIII Còctels & Blocs amb Montserrat Boix

Amb la divuitena edició del Còctels & Blocs, reprenem aqust bon costum tot coincidint amb la setmana en que es celebra el dia de la dona treballadora. En aquesta represa ens acompanyarà Montserrat Boix, creadora de la web Mujeres en Red(1996), coneguda activista de les TIC i, feminista. La podreu veure el dimecres, 6 de març a partir de les 19h a la Cocteleria Milano de Barcelona. Professora en diversos màsters universitaris sobre TIC i Igualtat. Ha realitzat nombrosos tallers de (...)

Setmana cooperativa

Del 19 al 26 d’octubre tindrà lloc la Setmana cooperativa. És en motiu de la recuperació d’un nou espai per la ciutat de Mataró i el cooperativisme, l’Edifici Cafè de Mar, i per celebrar l’Any Internacional del Cooperativisme.

“INTERNACIONALITZACIÓ EXPRESS”, nou programa públic sobre exportació

Des de l’Ajuntament de Mataró han posat a disposició de les empreses del territori un programa públic sobre exportació per a què empresaris/es amb poca o nul·la experiència en comerç internacional puguin en poc temps i cost mínim preparar-se per a l’exportació dels seus productes i serveis.

MacroNetworking, més de 60 contactes en un sol dia!

Tecnocampus, IMPEM i FAGEM us conviden a participar en aquesta jornada de networking que té com a objectiu treballar per a la relació i la creació de negocis entre les empreses.

Aterratge a la innovació

Presentació d’un viatge a Berlín dirigit a dones empresàries interessades en aplicar la innovació i creativitat als seus negocis.

Fòrum d’Inversió Tecnocampus

Participa en el Fòrum d’Inversió Tecnocampus organitzat per BANC el proper 5 de juliol de 2012, i exposa el teu projecte davant d’un auditori d’inversors. Busquem els 10 millors projectes innovadors amb elevat potencial de creixement que busquin capital d’inversors privats (business angels) o venture capital. Els projectes candidats han de ser empreses constituïdes, i han d’enviar el model de resum executiu a foruminversió@tecnocampus.cat abans del dia 20 de juny de 2012. Entre tots els (...)

Taller Finançament

Trobada empresarial el proper dimarts, 19 de juny 2012 sobre finançament, dintre del CICLE PENTAPIME
Presentació del document de síntesi de la taula de treball "Dones d’Origen Estranger"

Un full de ruta a punt per treballar les necessitats socials de les dones immigrants

El Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb els municipis de la comarca, ha elaborat un pla de treball entorn les dificultats per les que també passa la dona immigrant a l’hora de cercar la igualtat

Demà finalitza la campanya #8Mdex de Dones en Xarxa

El 29 de març finalitzarà la campanya pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que ha posat en marxa Dones en Xarxa. Participa amb un post o una imatge!

Rosaura Alastruey: “El món ha canviat i mai no tornarà a ser com era abans”

Ens trobem en un moment en que la web 2.0 ens ha proporcionat un canvi de mentalitat respecte la selecció de personal i la recerca de feina. L’edició actualitzada del llibre ’Empleo Web 2.0’ vol ser una eina que puntega aquest paradigma

Programa d’activitats arran del Dia Internacional de les Dones

L’ajuntament i el consell de dones de Mataró han treballat conjuntament per oferir a la ciutadania un seguit d’actes per commemorar el dia 8 de març

SerieB market, un nou concepte de mercat liderat per tres dones

La nova iniciativa de mercat, liderada per tres dones, té previst obrir setmanalment els dijous, divendres i dissabtes.
En col.laboració amb: