Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Drets : Breus

Un 18 per cent de les directives renuncia a la baixa maternal perquè és una taca en la seva carrera

dimarts 24 de juliol de 2007

Una enquesta de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE) ha fet algunes revelacions interessants sobre com afecta la feina a les dones directives en la seva vida personal i familiar. L’estudi ha revelat una tendència major en les directives a renunciar a les baixes maternals i a pensar que aquest període de descans pot tenir conseqüències negatives en la seva carrera professional. També ha demostrat que dones i homes prenen les decisions sobre la seva promoció professional en funció del temps que els quedi per estar amb les seves famílies. Elles, volen més temps lliure.

Segons l’enquesta realitzada per l’IESE, el 18% de les dones directives renuncia a la baixa maternal i les que decideixen agafar-se els quatre mesos de descans, confessen que viuen aquest període amb la por que això pugui tenir conseqüències negatives en la seva carrera i futur professional.

A l’altra banda de la balança, només el 12% dels homes directius enquestats per IESE agafa la baixa de paternitat (abans de tres dies, ara de 15), però el 69% dels que ho fan consideren que és un període que han gaudit i que els ha comportat millorar la seva imatge social.

L’IESE també ha preguntat a directives i directius com plantegen el seu futur professional. Com a resultat, han confirmat que les dones decideixen si es promocionen professionalment en funció del temps lliure que els quedi per estar amb les famílies. És a dir, que el criteri determinant a l’hora de prendre una decisió sobre la trajectòria laboral és la possibilitat de conciliar el temps de treball amb el personal i el familiar. Per als directius, en la seva vida pesa igual la promoció professional que aquest equilibri entre feina i família.

Relacionat amb aquesta tendència de les directives a buscar un equilibri entre vida laboral i familiar, l’enquesta de l’IESE també descobreix que un 30% de les dones que deixen de ser assalariades ho fan per crear una empresa o per treballar com a autònomes perquè això els permet distribuir-se millor el temps entre feina i família.

Veure en línia : VIA LA MALLA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: