Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Badalona [+]

Avui és: 20-04-2014
>
<
Abril'14
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T. Fem un spot no sexista!
Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA’T. Fem un spot no sexista!

Dimarts 29 d’abril 19h. Auditori Blanquerna (C/Valldonzella 12)

Programació pel 8 de març de Badalona Comunicació

dijous 8 de març de 2012

Programació pel 8 de març de Badalona Comunicació

Badalona Comunicació - Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona - confeccionen una programació especial en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

En motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els serveis informatius i de programes de Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona han confeccionat una graella especial.

Al Badalona Matí de Ràdio Ciutat centraran la tertúlia del dia a explicar la situació social, econòmica i familiar de la figura femenina i les diferències de gènere. Serà a partir de les 9 del matí.

Tot seguit, de 10 del matí a 1 del migdia, la plaça de la Vila acollirà el Ciutat Oberta. Aquest magazine comptarà amb diverses seccions dedicades a la història de la dona treballadora, a càrrec del Museu Municipal, l’ocupació d’alts càrrecs per part de les dones i el llenguatge sexista, entre d’altres qüestions que afecten les dones.

Pel que fa a Televisió Badalona, el programa Sortida Nord, que s’emetrà a dos quarts de nou del vespre, comptarà amb la presència de la periodista Ampar Moliner, directora de l’Institut d’Oncologia de Catalunya i una de les emprenedores de la cooperativa badalonina M5 Idees.

Més tard, a dos quarts d’onze, el Nines Russes TV analitzarà a través de la vida de 4 dones badalonines el rol femení en la nostra societat. A partir de l’experiència personal de les protagonistes es tractaran temes que afecten la col·lectivitat com ara l’aspecte laboral, la dona a casa, la maternitat i la relació amb els fills i filles. Amés, l’artista Judith Themistangioglus mostrarà la seva visió de la dona a través de l’art.

També el Nines Russes Ràdio parlarà de les dones. Ho farà de la mà d’Alejandro Padilla, qui analitzarà l’estat de les vídues de l’Índia, i la presidenta de la FAGIC, Emilia Clavería, qui parlarà de les dones gitanes.

Veure en línia : BADAWEB

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: