Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Badalona [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Programació pel 8 de març de Badalona Comunicació

dijous 8 de març de 2012

Programació pel 8 de març de Badalona Comunicació

Badalona Comunicació - Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona - confeccionen una programació especial en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

En motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, els serveis informatius i de programes de Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió Badalona han confeccionat una graella especial.

Al Badalona Matí de Ràdio Ciutat centraran la tertúlia del dia a explicar la situació social, econòmica i familiar de la figura femenina i les diferències de gènere. Serà a partir de les 9 del matí.

Tot seguit, de 10 del matí a 1 del migdia, la plaça de la Vila acollirà el Ciutat Oberta. Aquest magazine comptarà amb diverses seccions dedicades a la història de la dona treballadora, a càrrec del Museu Municipal, l’ocupació d’alts càrrecs per part de les dones i el llenguatge sexista, entre d’altres qüestions que afecten les dones.

Pel que fa a Televisió Badalona, el programa Sortida Nord, que s’emetrà a dos quarts de nou del vespre, comptarà amb la presència de la periodista Ampar Moliner, directora de l’Institut d’Oncologia de Catalunya i una de les emprenedores de la cooperativa badalonina M5 Idees.

Més tard, a dos quarts d’onze, el Nines Russes TV analitzarà a través de la vida de 4 dones badalonines el rol femení en la nostra societat. A partir de l’experiència personal de les protagonistes es tractaran temes que afecten la col·lectivitat com ara l’aspecte laboral, la dona a casa, la maternitat i la relació amb els fills i filles. Amés, l’artista Judith Themistangioglus mostrarà la seva visió de la dona a través de l’art.

També el Nines Russes Ràdio parlarà de les dones. Ho farà de la mà d’Alejandro Padilla, qui analitzarà l’estat de les vídues de l’Índia, i la presidenta de la FAGIC, Emilia Clavería, qui parlarà de les dones gitanes.

Veure en línia : BADAWEB

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: