Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Política : Breus

Obama recupera suport de les dones

dimarts 28 de febrer de 2012

Obama recupera suport de les dones

El suport d’aquest sector crucial de l’electorat va caure just abans de l’inici de l’any nou i que iniciés seriosament la campanya presidencial. Però el seu estatus amb les votants s’està enfortint, segons mostren les enquestes, en moments en que millora l’economia, i que els assumptes socials, inclòs el control de la natalitat, passen a ocupar un lloc central en la discussió política nacional.

"Els republicans estan cometent un enorme error amb el seu discurs contra l’anticoncepció, i estic bastant segura que l’estan lliurant (l’elecció) a Obama’’, va dir Patricia Speyerer, de 87 anys i resident de Macomb, Mississipí, una independent amb tendència republicana. "És una cosa estúpida’’, va afegir.

El furor recent sobre si els empleadors religiosos haurien de pagar per la contracepció de les seves empleades és certament un factor, però no és ni de lluny l’única raó que les dones prefereixin novament a Obama després d’allunyar-se d’ell a finals de l’any passat.

Una enquesta d’Associated Press-GfK va suggerir que les dones també estan atorgant major reconeixement al president pel gir econòmic del país del qual li reconeixen els homes.

Entre les dones, el seu índex d’aprovació sobre el maneig de l’economia i la desocupació va pujar 10 punts percentuals des del desembre. Llavors, un grup ampli de nord-americans van expressar ansietat sobre la lenta sortida de la recessió per part del país i enuig davant un govern que no es podia posar d’acord sobre les mesures necessàries per accelerar les coses.

Posteriorment, la taxa d’atur ha seguit disminuint, Obama ho ha pregonat així, i els analistes van assenyalar que aquesta baixa va poder haver ressonat particularment en les dones.

Per Obama, no hi ha electorat més crucial que les dones. Elles constitueixen una majoria de votants en eleccions presidencials, i una miqueta més d’elles s’identifiquen amb el seu partit. El no seria president si no hagués superat al republicà John McCain en aquest grup el 2008.

Últimas noticias

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: