Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Dones en Xarxa : Breus

Més de 200 dones participaran en una xarxa per compartir coneixements

dimarts 9 d'octubre de 2012

Més de 200 dones participaran en una xarxa per compartir coneixements

Incrementar l’ocupabilitat de les dones és un dels objectius del Programa Clara, que es desenvolupa a Miranda des de l’any 2006 dins del marc de col · laboració entre l’Institut de la Dona i l’Ajuntament. Algunes de les participants són les que han pres la iniciativa i estan treballant en la creació de la Xarxa de Dones per a la Suma de Sabers 2 +2 = 5, un nom que no està subjecte a l’atzar. Ha estat l’escollit perquè des de la primera edició s’estima que al Programa Clara han participat 225 dones. La impulsores d’aquesta iniciativa s’estan encarregant ja de contactar amb totes elles.

L’objectiu de la xarxa és compartir «sabers, habilitats i talents, i fer tot això en un espai de trobada», apunta l’agent d’Igualtat, Sorne Ortuondo. Una cosa que es considera positiu no només pel fet de la seva posada en marxa, sinó també perquè les propulsores de la iniciativa hagin estat dones que en algun moment han participat en el Clara.

Per començar a caminar ja s’han iniciat algunes activitats com un taller per aprendre a crear un compte de correu electrònic, un requisit gairebé imprescindible en aquests moments per poder accedir al món laboral. Amb aquest mateix objectiu, el de propiciar que les dones puguin trobar una feina ja ha començat a funcionar el que s’ha anomenat club d’ocupació, «un espai on persones demandants d’ocupació es troben i comparteixen, per exemple, les ofertes de ocupació que coneixen o els cursos de formació que hi ha ». També en aquestes cites és on unes i altres analitzen estratègies per a les entrevistes de selecció, o com millorar i actualitzar els currículums.

La xarxa està ara en els seus primers moments i la intenció és la d’aconseguir que s’ampliï perquè totes i cadascuna de les possibles participants indiquin quins són la seva sabers i capacitats per ofertárselas a la resta de dones. «Entenem que aquest treball de coneixement mutu és molt més senzill quan es disposa d’un punt de trobada comú.

Al marge de les activitats encaminades a l’accés al món del treball, també hi ha propostes amb caràcter més lúdic, com les classes d’aeròbic o rutes de senderisme, que «serveixen per suplir altres demandes de les dones en el pla afectiu. Moltes dones estan passant situacions complicades i si poden trobar suport en altres que també viuen la mateixa problemàtica, és més fàcil poder tirar endavant ».

De moment l’experiència està resultant positiva però, no hi ha dubte que l’objectiu és el d’aconseguir que aquesta Xarxa de Dones per a la Suma de Sabers 2 +2 = 5 es consolidi per poder incrementar tant el nombre com la tipologia d’activitats que ara mateix s’ofereixen a la Casa d’Igualtat

Veure en línia : El correo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: