Webs Locals

Agenda de Sant Adrià [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Sant Adrià

Manifest del 8 de març de Dones ICV Sant Adrià

dilluns 19 de març de 2012

Manifest del 8 de març de Dones ICV Sant Adrià

Aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, les dones sortim indignades al carrer per a dir que ja n’hi ha prou. Prou de precarietat laboral, de masclisme que ens afecta per desenvolupar-nos en un món laboral en igualtat, i diguem prou als canvis polítics que ens afecten en els nostres drets.

Mentre els grans banquers, especuladors i empresaris continuen engreixant els seus beneficis, nosaltres malvivim en un mercat que, de reforma laboral en reforma de les pensions, ens aboca a l’atur, a la dependència, a les feines més precàries, als desnonaments i a la pobresa.

Fent les mil i una per a compaginar el treball remunerat amb el treball domèstic, reproductiu i de cura, les dones assegurem que el sistema continuï, treballant el doble però cobrant la meitat.

Sembla que la conciliació laboral/familiar sigui un problema de les dones i que les tasques domèstiques siguin encara pràcticament exclusives de la dona.

Llavors encara ens queda molt que lluitar per una societat en igualtat.

- En aquest dia, les dones volem reivindicar una fiscalitat progressiva, el control dels paradisos fiscals i una taxa a les transaccions bancàries, per a un millor repartiment de la riquesa

- Demanem un increment del sou mínim i de les pensions no contributives

- Exigim polítiques socials a favor de les dones, perquè milloren la qualitat de vida i perquè creen llocs de treball

- Volem llocs de treball a tots els sectors i categories, sense riscos, de qualitat, i sense discriminacions

Per això no podem deixar de lluitar un any més en aquesta data, com any darrere any ho venim fent, per una igualtat a tots els efectes, per l’acompliment de tots els drets humans, i per aconseguir valors de llibertat i pau per a totes i tots per igual.

Veure en línia : DONES ICV SANT ADRIÀ

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: