Webs Locals

Agenda de Granollers [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Web local Granollers

La polonesa Dominika Berger exposa la seva obra a Granollers

divendres 20 de gener de 2012

La polonesa Dominika Berger exposa la seva obra a Granollers

Des del passat dia 17 de gener i fins el 29 de febrer l’ab galeria d’art de Granollers exposarà l’obra ’acaraments’ o ’semblances’ de la jove i reconeguda internacionalment artista polonesa Dominika Berger, arrelada a Barcelona.

Berger va iniciar els seus estudis l’any 1991, a la Facultat d’Art de Cracòvia, i es va doctorar en la Facultat de Belles Arts de Barcelona l’any 2002.

Preocupada per la veritat de les relacions íntimes humanes, l’artista afirma "la necessitat de saber sempre on s’ha nascut, estimar la terra i mai desarraigar-se d’ella".

Els rostres de la seva pintura denoten una preocupació per la lluita interna d’una realitat crua i a la vegada certa. Sap dibuixar i desdibuixar, creant unes fisonomies suggerents que provoquen aquests acaraments o semblances, que descobrim en les seves pinzellades.

La seva obra s’expressa de diferents formes, dedicada principalment però a la figura humana. Fa un estudi minuciós dels rostres -sobre tot dels trets del seu-, per recollir-ne els més petits detalls de la fisonomia perfilada, pulcre, com si es tractés d’una deessa. La maduresa intel·lectual en el pensament de l’obra i la seva plasmació són l’emmirallament vers les capacitats anímiques d’una realitat.

La seva inspiració prové de fotografies pròpies i dels reflexos al mirall, creant personatges únics, enfrontats, que podrien ser anònims, gent del nostre entorn, o fins i tot, podríem ser nosaltres. Tot això, permet en la seva obra un llenguatge plàstic, més nou, actual i que s’acosta molt al públic.

L’artista confirma als nostres companys de xip/tv que amb Granollers la lliga quelcom molt especial.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: