Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Sant Adrià [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

“I tu, de què vas?”, una exposició sobre la prevenció del consum de drogues

dilluns 2 de maig de 2011

“I tu, de què vas?”, una exposició sobre la prevenció del consum de drogues

El passat dijous, 28 d’abril, es va inaugurar a la Biblioteca Font de la Mina l’exposició I tu, de què vas?, que parla sobre la prevenció del consum de drogues en adolescents.

El projecte està engegat des de la Diputació de Barcelona i ha estat organitzat a Sant Adrià per la Regidoria de Serveis Socials i la de Salut i Medi Ambient.

L’exposició es divideix en cinc parts que equivalen a cinc àmbits de la conducta humana que influeixen en el consum de drogues.

En primer lloc, la informació, on els visitants creuen una cortina amb informació bàsica sobre el tabac, l’alcohol i el cànnabis.

El segon àmbit de treball són els mites i les creences, on amb uns globus vermells i grocs expliquen la realitat i el que sovint es pensa equivocadament.

El tercer pas en l’exposició és l’actitud, on s’insta a l’adolescent a veure si realment es coneix a sí mateix, tant per dins com la seva aparença.

La quarta part són les influències de la moda i la publicitat, que es treballa a partir d’un vídeo.

I per finalitzar, està la presa de decisions, on se li plantegen al visitant tres situacions en les que ha d’escollir una porta.

L’exposició es complementa amb uns ordinadors amb jocs interactius.

La mostra està adreçada als joves d’entre 12 i 16 anys i a aquells adults que vulguin reflexionar sobre alguns aspectes de la conducta humana que influeixen en el consum de drogues.

A Sant Adrià ja l’han visitats alumnes de l’IES Fòrum 2004 i del Manuel Vázquez Montalbán, i fins al 19 de maig hi passaran la resta d’escoles i instituts del municipi, incloent-hi l’Escola d’Oficis.

La inauguració va estar amenitzada pel jove cantant de rap adrianenc, Sebas, que va oferir al públic assistent dos temes que parlen precisament sobre el consum i el tràfic de drogues i l’efecte nociu de tot això.

Veure en línia : ÀREA BESÒS

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: