Webs Locals

Agenda de Sant Joan Despí [+]

Avui és: 27-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Sant Joan Despí

Et convidem a l’acte d’entrega de premis del vídeo-festival per dones Femitic

Serà el 28 d’octubre a Barcelona
dilluns 19 d'octubre de 2009

Et convidem a l'acte d'entrega de premis del vídeo-festival per dones Femitic

Dones en Xarxa organitza l’acte de lliurament de premis del concurs Femitic, Vídeo-Festival per Dones el proper dimecres, 28 d’octubre de 2009, a les 20 hores, a la Sala Gran del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, a Barcelona (c/Sant Pere Més Baix, número 7).

Comptarem amb la participació de la Ministra d’Igualtat, Bibiana Aído, i de la presidenta de Dones en Xarxa, l’escriptora Gemma Lienas.

L’esdeveniment estarà conduït per la periodista de COM Ràdio, Mònica Lòpez, i amés assistiran representants de les diferents institucions i entitats que han recolzat el projecte.

La previsió es acabar l’acte sobre les 21:30 hores, amb l’oferiment d’un refrigeri gratuït per a tots i totes les assistents al pati del centre.

Com sabràs, el Concurs de Vídeos Femitic es va posar en marxa el passat mes de juny amb l’objectiu d’omplir la xarxa de continguts creats per dones. Veient que la fractura digital de gènere persistia, des de Dones en Xarxa ens vam proposar contribuir a disminuir aquesta diferència. És per això que vam idear aquest concurs de vídeos, per tal que les dones poguessin participar amb les seves creacions a la xarxa.

La participació en aquesta primera experiència ha estat un èxit gràcies a la implicació de les dones que ens han fet arribar els seus vídeos. En total, han estat 120 els projectes que hem rebut, realitzats per dones de diferents generacions i procedències.

Dones en Xarxa agraeix i valora molt positivament tant l’aportació de les dones que han creat vídeos, com la de les que han participat a la xarxa mitjançant els seus vots, o apropant-se a la web de Femitic, així com les institucions que han recolzat el concurs. Totes han estat protagonistes.

Per tal de garantir una organització acurada de l’acte, et preguem que confirmis la teva assistència a través del mail patriciadonesenxarxa@gmail.com o donesenxarxa@donesenxarxa.cat abans del dia 22 d’octubre. És important que incloguis el teu nom i cognoms, i el municipi del qual vens.

T’hi esperem!!!

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: