Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Dones en Xarxa : Breus

El diari digital de Badalona, Badanotis, entrevista a Dones en Xarxa

dimarts 22 de febrer de 2011

El diari digital de Badalona, Badanotis, entrevista a Dones en Xarxa

Avui ens hem volgut apropar a un projecte social encapçalat per les dones. Es tracta de l’associació Dones en Xarxa, que vol fomentar la participació d’aquestes en l’exercici de la ciutadania a través d’eines innovadores. Vols saber una mica més?

Com es podria definir Dones en Xarxa?

Dones en Xarxa és una associació que vol fomentar l’ús d’Intenet com a eina de participació de les dones en l’exercici de la ciutadania. Neix el 2004, englobada en el portal Mujeres en Red, però el 2006 es constitueix legalment com associació sense ànim de lucre amb un projecte d’acció social directa, Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes.

Quin és l’objectiu que es vol arribar a aconseguir?

Els nostre objectiu principal és promoure l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre les dones perquè aconsegueixen més poder i més visibilitat en aquest mitjà.

Com pot ajudar Dones en Xarxa al públic?

Dones en Xarxa pot ajudar a moltes persones amb la gran quantitat de projectes i activitats que portem a terme: des d’informar i conscienciar a través de la nostra web general i les 39 webs locals, participar a través de les diferents xarxes socials en les quals som presents, o formar en els tallers impartits en més de 30 municipis de Catalunya. També organitzem anualment un concurs de vídeos realitzats per dones, Femitic, i mensualment trobades de dones blocaires anomenades Còctels & Blocs.

Com surt l’espai La Carlota parla de sexe? Té quelcom en comú amb el llibre El diari vermell de la Carlota de Gemma Lienas?

El projecte La Carlota parla de Sexe està totalment relacionat amb el llibre de l’escriptora i presidenta de Dones en Xarxa, Gemma Lienas. Va sorgir perquè moltes joves, un cop acabada la lectura de El Diari vermell de la Carlota, adreçaven per correu electrònic els seus dubtes i les seves inquietuds sobre sexualitat i sobre relacions afectives a l’autora. En aquests moments, la Carlota té un bloc en el què escriu regularment sobre sexe i afectivitat, i contesta dubtes i preguntes en el seu consultori, també és a Facebook, Twitter i Tuenti.

De quina manera ha evolucionat la pàgina web?

Ha passat a ser un referent per a moltes persones de Catalunya i de la resta de l’Estat sobre igualtat, feminisme i TIC’s. Amb continguts propis i originals, però també fent d’altaveu d’altres notícies, blocs, opinions... Destaca la bloquesfera de dones, l’apartat de les Opinadores i l’Agenda. Cal destacar també l’esforç en reconvertir-la en un espai més participatiu, tot i que això se sol aconseguir més en la pàgina de Facebook i través el perfil de Twitter.

Podem veure que es toquen molts temes a la vostra pàgina, quin és el que té més demanda o el que considereu més interessant?

Seria injust destacar-ne un perquè tots els temes i els apartats tenen la mateixa importància per nosaltres, però si cal destacar un tema: tot allò relacionat amb el drets de les dones i el fet de fer-les visibles a Internet. I respecte al més interessant: la Bloquesfera, tant la general com la de les webs locals, i també l’apartat de les Opinadores.

Què us agradaria dir a totes aquelles dones que no saben que existeix aquesta pàgina web?

Primer que ens visitin i, després, que participin i col·laborin amb nosaltres, facilitant-nos informacions d’interès, opinions... i participant en les nostres xarxes i totes les nostres accions .

Gràcies per l’entrevista i seguiu així, dones!

A vosaltres per donar-nos veu en el vostre mitjà de comunicació.

Veure en línia : BADANOTIS

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: