Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Llibre Recomanat

La catifa vermella

La catifa vermella

Dones en primera linia de la política institucional

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-05-2016
>
<
Maig'16
llmamejovessum
252627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Convocatoria destacada

Últimos artículos

Crónica V Coctels & Net con Susana García

@beautyblog_es | @blog_mmm

Crónica V Coctels & Net con Susana García

#coctelsnet #WomensAge

27 de maig de 2016

Este evento se lleva a cabo gracias al acuerdo de colaboración entre dones en xarxa yTelefónica Open Future_ La ponente en esta ocasión fue Susana García que con una intervención muy pedagógica nos explicó su experiencia como blogger que sirvió para un amplio y rico debate entre las asistentes. Lourdes Muñoz la presentó como alguien que conoce todas las interioridades de Internet y que es reconocida por su transparencia y proximidad. Susana ama U2, Bruce Springsteen, el chocolate, es guerrera, (...)

Crònica V Coctels & Net amb Susana García

@beautyblog_es | @blog_mmm

Crònica V Coctels & Net amb Susana García

#coctelsnet #WomensAge

27 de maig de 2016

Aquest acte es porta a terme gràcies a l’acord de col·laboració entre dones en xarxa i Telefónica Open Future_ La ponent en aquesta ocasió va ser Susana García que amb una intervenció molt pedagògica ens va explicar la seva experiència com a blogger que va a servir per a un ampli i ric debat entre les assistents. Lourdes Muñoz la va presentar com algú que coneix totes les interioritats d’Internet i que és reconeguda per la seva transparència i proximitat. Susana estima U2, Bruce Springsteen, la (...)

Quan les dones s'uneixen, succeeixen coses meravelloses

Quan les dones s’uneixen, succeeixen coses meravelloses

@infowomanssoul

26 de maig de 2016

WOMAN’S SOUL POSA A DEBAT L’ACTUALITAT DE LA DONA AMB LES DONES MÉS INFLUENTS WOMANS SOUL celebra el seu primer esdeveniment sota la marca "Essential Women". Aquest tipus de trobades tenen com a objectiu reunir dones rellevants per debatre diferents temes d’actualitat que afecten a la dona del S XXI. Moderat per Montse Escobar, dtora de RRPP de Grey Group Spain i conferenciant en femení i protagonitzat per Susana Pino, la Fundadora, i Vinyet Almirall, directora de RRPP de Bodegues Torres que (...)

Educar en la tribu: Perdre poder individual, guanyar-lo en col•lectiu

Educar en la tribu: Perdre poder individual, guanyar-lo en col•lectiu

@Gemmaltell

24 de maig de 2016

Recentment hem pogut llegir i escoltar una forta polèmica en els mitjans de comunicació causada per les paraules de la Diputada de la CUP Anna Gabriel sobre el model actual de família i formes alternatives d’entendre la criança. Sempre he pensat que quan una qüestió −que ens toca a tots i totes d’alguna manera− genera aquest nivell de polèmica és perquè atempta als fonaments del nostre model social i a les diverses posicions de poder que aquest model implica. Això fa que resulti extremadament (...)

Preparate para el Coctels&Net 25 Mayo Madrid

#CoctelsNet #WomensAge

Preparate para el Coctels&Net 25 Mayo Madrid

@beautyblog_es | @blog_mmm

10 de maig de 2016

El próximo25 de Mayo a las 19h, en el local de bez.es, en la Gran Vía 16, 4 izquierda, ​​se pondrá en marcha la quinta edición de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) COCTELS & NET bcn-mad es un evento que se celebra en las dos grandes capitales, Madrid y Barcelona, cada mes en una de las ciudades de forma alternativa para hablar de mujeres y redes. Se desarrolló la primera edició en madrid el pasado 27 de Enero, la segunda edición tuvo lugar el pasado 18 de febrero en (...)

El cos importa fins que ja no importa

El cos importa fins que ja no importa

Laia Pajuelo

1 de maig de 2016

ACTUALITZACIÓ ’La Burguesa’, obligada a retirar una campaña publicitaria por sexista - http://kcy.me/2ctfc ES BIEN SABIDO QUE LAS HAMBURGUESAS PUEDEN SER: ENTRADAS EN CARNES, VERDULERAS, PICANTES, RESULTONAS, SOLTERONAS, EMPERIFOLLADAS, PLANCHADAS, REFRITAS, ESPECIALES O CLÁSICAS… PERO TODAS, SIN EXCEPCIÓN, IGUALMENTE TENTADORAS… ¿Te apetece probar la mejor hamburguesa de la ciudad? — Doncs no, no em ve de gust. Aquesta és la filosofia del negoci “La Burguesa” que ja té 4 locals a Barcelona. (...)

Crónica IV Coctels&Net con Ana Oliva

@olivabooks

Crónica IV Coctels&Net con Ana Oliva

#coctelsnet #WomensAge

30 de abril de 2016

Este evento se materializa gracias al acuerdo de colaboración entredones en xarxa yTelefónica Open Future_ Éxito de participación gracias al empuje de las impulsoras del Cóctels & Net en Barcelona que son Krme Freixa, Emma Giné, Toñi Herrero, Carme Jané, Carme Sànchez i Lourdes Muñoz , como presidenta de Dones en xarxa. Lourdes Muñoz presentó la invitada de esta ediciónAna Oliva que en este video nos da una pincelada sobre la estrategia respecto a su presencia y actividad en las redes sociales. (...)

Crònica IV Coctels&Net amb Ana Oliva

@olivabooks

Crònica IV Coctels&Net amb Ana Oliva

#coctelsnet #WomensAge

29 de abril de 2016

Aquest esdeveniment es materialitza gràcies a l’acord de col•laboració entre dones en xarxa i Telefónica Open Future_ Èxit de participació gracies a l’empenta de les impulsores del Coctels&Net a Barcelona que són Krme Freixa, Emma Giné, Toñi Herrero, Carme Jané, Carme Sànchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de Dones en xarxa. Lourdes Muñoz va presentar la convidada d’aquesta edició Ana Oliva que en aquest video ens fa una pincellada sobre l’estratègia respecte a la seva presència i activitat a (...)

Feminitzar la política

Feminitzar la política

@saraberbels

13 de abril de 2016

La tradicional vinculació de les dones amb la maternitat i la cura de les persones dependents ha configurat un marc de la feminitat que apenes permet la ruptura, la innovació i la llibertat de moltes dones que no se senten identificades ni representades per aquestes qualitats. En els darrers temps hem escoltat alguns líders afirmar la seva intenció de "feminitzar la política". Com el terme no és molt clar, ha provocat alguns debats interessants sobre el seu significat i possibles conseqüències. (...)

Empreneduria i ús de les xarxes socials

Empreneduria i ús de les xarxes socials

12 de abril de 2016

El dijous 21 d’abril a les 19 h tindrá lloc a la Sala La Cuina de l’espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 Barcelona), una xerrada sobre l’utilització de les xarxes i les eines del marketing digital per a liderar projectes. La ponent será la Gloria Vallés, CEO & Founder de Winestyletravel. Dins del marc de l’acord de col.laboració entre Dones en Xarxa i EAE Business School, organitzem aquesta xerrada per animar a les dones a seguir amplíant la seva formació a (...)

12 Dones inspiradores en Ciències de dades, Big Data

12 Dones inspiradores en Ciències de dades, Big Data

12 de abril de 2016

Les dones constitueixen la meitat de la població, però ha estat ben documentat que no s’acosten a la paritat en els camps de "STEM" (acrònim de ciencia, tecnología, ingeniería y matemáticas en anglès). Podria l’ascens de grans volums de dades, i de la ciència de dades oferir a les dones un camí més clar per a l’èxit en la tecnologia? Heus aquí una llista de les 12 dones inspiradores que treballen en big data i ciència de dades. 12 Inspiring Women In Data Science, Big Data és una iniciativa de Jessica (...)

Coctels&Net 27 Abril Barcelona ¡Descúbrelo!

#coctelsnet #WomensAge

Coctels&Net 27 Abril Barcelona ¡Descúbrelo!

Con Ana Oliva (@olivabooks)

7 de abril de 2016

El próximo27 d’abril a les 19h, en el local de Milano Cocktail-Bar, en la Ronda de la Universitat 35 de Barcelona, ​​se pondrá en marcha la cuarta edición de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) COCTELS & NET bcn-mad es un evento que se celebra en las dos grandes capitales, Madrid y Barcelona, cada mes en una de las ciudades de forma alternativa para hablar de mujeres y redes. Se desarrolló la primera edició en madrid el pasado 27 de Enero, la segunda edición tuvo lugar el (...)

Coctels&Net 27 Abril Barcelona Descobreix-lo!

#coctelsnet #WomensAge

Coctels&Net 27 Abril Barcelona Descobreix-lo!

Amb Ana Oliva (@olivabooks)

31 de març de 2016

El proper 27 d’abril a les 19h, al local de Milano Cocktail-Bar, a la Ronda de la Universitat 35 de Barcelona, ​​es posarà en marxa la quarta edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) COCTELS & NET bcn-mad és un esdeveniment que es celebra a les dues grans capitals, Madrid i Barcelona, cada mes en una de les ciutats de forma alternativa, per parlar de dones i xarxes. Es va desenvolupar la primera edició a madrid el pasat 27 de Gener, la segona edició va tenir lloc el (...)

Lourdes Muñoz presidenta de @donesenxarxa entre les "100 dones amb talent Digital"

Lourdes Muñoz presidenta de @donesenxarxa entre les "100 dones amb talent Digital"

28 de març de 2016

Wellcommunity , el forum de comunicació de wellcomm, va publicar la llista de les 100 dones amb talent digital coincidint amb la commemoració del 8 de Març, dia de les dones 2016. Així es dóna visibilitat a les dones més brillants en el món digital, actualitzant un estudi que van publicar l’any 2011 amb també una llista de les 100 dones a destacar en el mateix àmbit. Amb aquesta nova actualització, ens alegrem que la presidenta de dones en xarxa, Lourdes Muñoz segueixi figurant en aquesta llista on (...)

Crónica III Coctels&Net bcn-mad con Yolanda Quintana

Crónica III Coctels&Net bcn-mad con Yolanda Quintana

#coctelsnet #WomensAge

21 de març de 2016

Con un excelente aforo se llevó a tèrmino el tercer Coctels&Net bcn-mad. En esta cita rotatòria era el turno de Madrid y se compartieron conocimientos entre las mujeres que utilizan las redes sociales para sus proyectos sociales, empresariales o profesionales. Este evento se materializa gracias al acuerdo de colaboración entre dones en xarxa yTelefónica Open Future_ La jornada contò con la presència de Lourdes Muñoz, presidenta de dones en xarxa, y las impulsoras del coctesl&net en Madrid (...)

Crònica III Coctels&Net bcn-mad amb Yolanda Quintana

Crònica III Coctels&Net bcn-mad amb Yolanda Quintana

#coctelsnet #WomensAge

21 de març de 2016

Amb un excel·lent aforament es va dur a terme el tercer Coctels&Net bcn-mad. En aquesta cita rotatòria era el torn de Madrid i es van compartir coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes socials per els seus projectes socials, empresarials o professionals. Aquest esdeveniment es materialitza gràcies a l’acord de col·laboració entre dones en xarxa i Telefónica Open Future_ La jornada va comptar amb la presència de Lourdes Muñoz, presidenta de dones en xarxa, i les impulsoras del (...)

Paternitat, maternitat i percepcions relacionades amb el treball.

Paternitat, maternitat i percepcions relacionades amb el treball.

@MAngelsViladot

20 de març de 2016

Cal un treball profund, social i polític, per eliminar els estereotips per raó de gènere que coarten i limiten tant a les dones com als homes. Diverses investigacions ens mostren que les mares que treballen són penalitzades a causa del conflicte que es percep entre dos esquemes cognitius que prevalen en la nostra societat: la "mare ideal" i el "treballador ideal" (Viladot i Steffens, en premsa). Les normes socials prescriuen que les mares (però no els pares) actuïn com a cuidadores principals (...)

Dia Internacional de les Dones: reivindicar per poder celebrar

Dia Internacional de les Dones: reivindicar per poder celebrar

Consuelo Chacartegui

19 de març de 2016

Perdoni, de què em felicita vostè? Revisem la història i actuem per aconseguir la igualtat efectiva. Diuen que el dia 8 de març es "celebra" el Dia Internacional de les Dones. La primera pregunta seria què és el que exactament cal celebrar, suposant que calgui celebrar alguna cosa. Per ventura es celebra la bretxa salarial que fa que percebem un 25% menys que els homes? O bé que ocupem els contractes més precaris i amb una menor protecció social del conjunt de la societat? Es celebra les (...)

Erotitzant nenes

Erotitzant nenes

@renaumanen

18 de març de 2016

Es que el mercat mai en te prou?. Atenció a les seves conseqüències. Moltes famílies potser creuen de bona fe que aquesta es una eficaç manera de millorar la situació actual i futura de les seves filles. Recordeu aquell disbarat de cançó i espectacle en la que una petufa i graciosa nena cantava “ Antes muerta que sencilla ? Un escàndol. Una lletra que cap mare ni pare hauria d’haver tolerat. Però, en canvi va tenir un èxit enorme, una gran popularitat.. No es d’ara aquest fenomen que tendeix a (...)

Dret a no ser mirades sempre com a dones

Dret a no ser mirades sempre com a dones

@Gemmaltell

17 de març de 2016

Aquest 8 de març reivindico com a dret fonamental no ser mirades com a dones sinó com a persones, subjectes de drets. Una vegada més ha estat 8 de març i cal parlar dels drets de les dones. Quan intentem enumerar tots els drets que ens són vulnerats dia a dia pel fet de ser dones −aquí i arreu del món− ens adonem que hi ha un contínuum en tots ells que és ser mirades com a dones amb la desequivalència que comporta. Cal que reivindiquem el dret a no ser mirades com a dones en tot allò que fem, diem, (...)

Un dia, tots els dies

Un dia, tots els dies

Fina Rubio, Presidenta fundació SURT

16 de març de 2016

A l’entorn del 8 de març un seguit d’activitats, estudis, articles o dossiers mediàtics, fan visibles les dones, les nostres dificultats, les experiències de discriminació... es fan visibles i hom es posa les mans al cap. Allò que les dones vivim i que hauria de trobar respostes efectives, no ser tan sols notícies puntuals. Viure tot un any en les condicions que la crisi econòmica ha deixat moltes dones no és fàcil. Dones soles, dones cap de família, dones que han perdut la feina amb més de 45 anys (...)

Vine al teatre amb Dones en Xarxa

Vine al teatre amb Dones en Xarxa

7 de març de 2016

Dones en xarxa posa a disposició de les seves seguidores, entrades de froma gratuita per poder disfrutar de l’obre "NINGÚ ET CONEIX COM JO" el proper dijous 10 de març a les 20:30h, al teatre Borràs. Les afortunades que pugueu fer la rerserva heu de ser com a mínim 20 minuts abans de l’inici de la representació a la porta del teatre per a que una representant de dones en Xarxa pugui fer-vos entrega de la corresponent entrada Reserva aquí les teves (...)

Coctels&Net madrid 17 de Març. Descobreix-lo !

Amb Yolanda Quintana

Coctels&Net madrid 17 de Març. Descobreix-lo !

#coctelsnet #WomensAge

2 de març de 2016

El proper17 de Març a les 19h. al Bar Cock al Carrer de la Reina 16, Madrid, es posarà en marxa la tercera edició de Còctels&Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) COCTELS & NET bcn-madés un esdeveniment que es celebra a les dues grans capitals, Madrid i Barcelona, cada mes en una de les ciutats de forma alternativa per parlar de dones i xarxes. Es va desenvolupar la primera edició a madrid el pasat 27 de Gener, la segona edició va tenir lloc el passat 18 de febrer a Barcelona i el 17 (...)

Coctels&Net madrid 17 de Marzo. Descúbrelo!

Con Yolanda Quintana

Coctels&Net madrid 17 de Marzo. Descúbrelo!

#coctelsnet #WomensAge

2 de març de 2016

El próximo 17 de Marzo a las 19h. en el Bar Cock en Calle de La Reina 16, Madrid, se pondrá en marcha la tercera edición de Còctels&Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) COCTELS & NET bcn-mad es un evento que se celebra en las dos grandes capitales, Madrid y Barcelona, cada mes en una de las ciudades de forma alternativa para hablar de mujeres y redes. Se desarrolló la primera edicion en madrid el pasado 27 de Enero, la segunda edición tuvo lugar el pasado 18 de Febrero en Barcelona y (...)

"Catifa vermella" per a les dones en política?

"Catifa vermella" per a les dones en política?

@lourdesmunoz

29 de febrer de 2016

"El Congrés amb més dones diputades de la Democràcia" titulaven diversos mitjans després de les eleccions del passat 20 de desembre. Gairebé tenim un Congrés dels Diputats amb representació paritària: dels 350 escons, 138 corresponen a dones, un 39,4%. I no ha estat fruit de la generositat espontània de molts homes que han deixat pas a companyes de files, ni del pas del temps que, evidentment, no fa per ell mateix a les societats més justes, sinó de la Llei d’Igualtat que obliga els partits a (...)

També es poden ferir els sentiments laics

També es poden ferir els sentiments laics

@Gemmaltell

27 de febrer de 2016

Aquests darrers dies, mentre escoltava les acusacions contra Rita Maestre per haver “ferit sentiments religiosos” quan va entrar en una capella de la Universitat Complutense fa quatre anys (junt amb altres companyes) reivindicant que la Universitat hauria de ser un espai laic, la primera imatge que m’ha vingut al cap és com me’n vaig sentir jo d’ofesa a l’any 2010 quan el Papa de Roma va fer una visita a Barcelona i una de les poques imatges on apareixien dones va ser quan les monges netejaven (...)

"HEROÏNES DE LA HISTÒRIA" A LAS BIBLIOTEQUES DE BCN

"HEROÏNES DE LA HISTÒRIA" A LAS BIBLIOTEQUES DE BCN

26 de febrer de 2016

Cicle de conferències "Heroïnes de la Història" que han coordinat des de l’Observatori Cultural de Gènere Cicle que parla de dones empoderades que van fer sentir la seva veu. Moments històrics que les dones van fer possibles i en què elles van ser les protagonistes. Presentacions a càrrec de M. Àngels Cabré, escriptora i directora de l’OCGènere. Hi col·labora:Observatori Cultural de Gènere Guia de lectura ’Heroïnes de la història’ Febrer- Març 2016 Les barcelonines, valentes i intrèpides Elisenda (...)

Crònica II Coctels&Net bcn-mad amb Marta Alonso

Crònica II Coctels&Net bcn-mad amb Marta Alonso

#coctelsnet #WomensAge

22 de febrer de 2016

Èxit de convocatoria en aquest segon Coctels&Net bcn-mad que es va portar a terme en aquesta ocasió a Barcelona en el seu nou format on mensulament es va presentant a barcelona i madrid de forma rotatoria amb el patrocini de Telefónica Open Future La convidada va ser Marta Alonso a qui es va encarregar de presentar Lourdes Muñoz com a Presidenta de dones en xarxa. Marta va afirmar que cada empresa i model de negoci té la seva pròpia xarxa social de referència, però sobretot resaltar les (...)

En col.laboració amb: